Klusbedrijf Dokkum – Klusser en klusjesman voor verbouwing en renovatie

Aannemer en Bouwbedrijf DokkumKlusbedrijf Dokkum – Klusjesman en klusser. Zoekt u een goed klusbedrijf of klusjesman met ervaring voor alle soorten klussen in en rond uw huis en schuur? Dan bent u bij ons bedrijf te Dokkum aan het juiste adres. Gezien al de ervaring en kennis van onze klussers is er geen klus die we niet voor u kunnen klaren. Denk hierbij aan allerlei klussen binnen renovatie, verbouwingen, installatiewerk en schilderwerk. Wij hechten veel waarde aan eerlijk en goed vakmanschap.

 

Het in Dokkum gevestigde bouwbedrijf en klusbedrijf staat voor iedere klus die zij uitvoert. Wij verzorgen elke verbouwing, nieuwbouw, onderhoudsklus of renovatieklus volledig zoals u het hebben wilt. Wij zijn expert in ons vak en onze zeer brede kennis op het vlak van het verbouwen, nieuwbouwen en alle andere mogelijke klussen, zal voor u het resultaat opleveren zoals u het zelf voor ogen had.

Wij plaatsen dakkapellen, nieuwe keukens, verbouwen compleet uw badkamer, vergroten uw woning, er is geen klus die wij niet voor u kunnen klaren. Of de klus buitenshuis is of binnenshuis, bij ons bent u aan het juiste adres.

Juist ook werkzaamheden die buiten uw woning nodig zijn maken wij voor u het ontwerp en het juiste plan. Wij stellen een passend plan op maat voor u op als u de buitenruimte om uw woning eens grondig aan wilt laten pakken. Wilt u een nieuwe schuur bouwen of juist uw bestaande schuur uitbreiden, of wilt u zelfs een zwembad in uw tuin laten aanleggen? Wij hebben de vakmensen en kundige hoveniers er voor die u helpen bij het opstellen van het plan en het uitvoeren van elke vorm van bestrating voor uw tuin, beplanting en hekwerk.

Wij kunnen u ook helpen bij de aanvraag van een bouwvergunning als dat nodig is voor uw nieuwbouwplannen.