Klusbedrijf Bolsward – Klusser en klusjesman voor verbouwing en renovatie

Bouwbedrijf en Klusbedrijf BolswardKlusbedrijf Bolsward – Klusjesman en klusser. Zoekt u een ervaren klusbedrijf of klusjesman voor allerlei soorten klussen klein of groot binnen of rondom uw huis en schuur? Dan bent u bij ons bouwbedrijf en klusbedrijf te Bolsward aan het juiste adres. Gezien al de ervaring en kennis van onze klussers binnen ons bedrijf is er geen klus die niet valt uit te voeren. Hierbij valt te denken aan alle klussen op het gebied van groot onderhoud, timmerwerk, metselwerk en elektra. Ons bedrijf hecht veel waarde aan eerlijk en goed vakmanschap.

Ons bouwbedrijf en klusbedrijf is gevestigd in Bolsward en van daaruit voeren wij in de wijde omgeving onze klussen uit zoals verbouwingen, nieuwbouw voor uw woning, onderhoudsklussen en renovatieklussen. In ons vak zijn wij expert en onze ervaring op het vlak van het verbouwen, nieuwbouwen en alle andere mogelijke klussen is alom bekend.

Voor het plaatsen van uw dakkapel of het installeren van uw nieuwe keuken bent u bij ons aan het juiste adres.

Juist ook werkzaamheden die buiten uw woning nodig zijn maken wij voor u het ontwerp en het juiste plan. Wij stellen een passend plan op maat voor u op als u de buitenruimte om uw woning eens grondig aan wilt laten pakken. Wilt u een nieuwe schuur bouwen of juist uw bestaande schuur uitbreiden, of wilt u zelfs een zwembad in uw tuin laten aanleggen? Wij hebben de vakmensen en kundige hoveniers er voor die u helpen bij het opstellen van het plan en het uitvoeren van elke vorm van bestrating voor uw tuin, beplanting en hekwerk.

Wij kunnen u ook helpen bij de aanvraag van een bouwvergunning als dat nodig is voor uw nieuwbouwplannen.