Klusbedrijf Delfzijl – Klusser en klusjesman voor verbouwing en renovatie

Aannemer en Bouwbedrijf DelfzijlKlusbedrijf Delfzijl – Klusjesman en klusser. Zoekt u een ervaren klusbedrijf of klusjesman voor allerlei klussen binnen of buiten uw woning of schuur? Dan bent u bij ons bouw- en klusbedrijf te Delfzijl aan het juiste adres. Gezien al onze ervaring en vakkennis is er geen klus die we niet voor u kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan allerlei klussen op het gebied van renovatie, timmerwerk, installatiewerkzaamheden en elektra. Ons bedrijf hecht veel waarde aan eerlijk vakmanschap.

Het in Delfzijl gevestigde aannemersbedrijf, bouwbedrijf en klusbedrijf voert voor u iedere gewenste klus uit. Wij verzorgen uw verbouwing, nieuwbouw, onderhoudsklus of renovatie volledig naar uw wensen. Wij verstaan ons vak en onze grote mate van kennis op het vlak van het verbouwen, nieuwbouw en alle andere klussen, zal voor u absoluut het gewenste resultaat opleveren.

Wij plaatsen uw dakkapel, een nieuwe keuken, verbouwen uw badkamer, bouwen uw woning uit, er is geen klus die wij niet kunnen klaren. Buitenshuis of binnenshuis, geen klus is ons te gek.

Ook werkzaamheden die buiten uw woning nodig zijn voeren wij probleemloos voor u uit. Wij kunnen voor u een perfect en passend plan opstellen als u de ruimte rondom uw woning eens grondig onder handen wilt laten nemen. Wilt u een schuur bouwen of uw bestaande schuur uitbreiden, of zelfs een zwembad in uw tuin laten aanleggen? Wij hebben een team van uitstekende vakmensen en kundige hoveniers klaar staan die u helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van iedere vorm van uitbreiding, tuinaanleg, sierbestrating, hekwerk en beplanting.

Wij kunnen u tevens helpen bij het aanvragen van een bouwvergunning mocht dat nodig zijn voor uw plannen.