Klusbedrijf Hengelo – Klusser en klusjesman voor verbouwing en renovatie

Aannemer en Klusbedrijf HengeloKlusbedrijf Hengelo – Klusjesman en klusser. Op zoek naar een een klusbedrijf of klusjesman met veel ervaring voor alle soorten klusjes binnen of buiten uw huis en schuur? Dan bent u bij ons bouw- en klusbedrijf te Hengelo aan het juiste adres. Gezien al onze ervaring en vakkennis is er geen klus die we niet kunnen uitvoeren. Dit betreft vele klussen binnen groot onderhoud, stukadoren, metselwerk en elektra. Ons bedrijf hecht veel waarde aan echt vakmanschap.

 

Het in Hengelo gevestigde aannemersbedrijf, bouwbedrijf, klusbedrijf en klusjesman zal er voor zorgen dat de door u iedere gewenste klus, verbouwing of renovatie volledig naar wens wordt uitgevoerd. Onze grote kennis in dit vakgebied van het klussen zal voor u absoluut het gewenste resultaat opleveren.

Wij kunnen uw badkamer verbouwen, uw woning uitbouwen, een dakkapel plaatsen, of zelfs een totaal nieuwe keuken voor u plaatsen, er is geen klus die niet kunnen klaren. Of het nu aan of buiten uw woning is, geen klus is ons te gek.

Ook klussen die nodig zijn buiten uw woning staan bij ons op het programma. Als u plannen heeft om uw tuin eens grondig onder handen te laten nemen kunnen wij ook een passend plan voor u maken. Onder onze vakmensen hebben wij een team klaarstaan van kundige hoveniers die u helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van iedere vorm van tuinaanleg, sierbestrating, hekwerk en beplanting.

Als u tevens hulp nodig heeft bij het aanvragen van een bouwvergunning, ook daar kunnen we u bij helpen.