Klusbedrijf Hengelo – Klusser en klusjesman voor verbouwing en renovatie

Aannemer en Klusbedrijf HengeloKlusbedrijf Hengelo – Klusjesman en klusser. Op zoek naar een een klusbedrijf of klusjesman met veel ervaring voor allerlei klussen binnen of buiten uw woning of schuur? Dan bent u bij ons bouwbedrijf en klusbedrijf te Hengelo aan het juiste adres. Gezien al onze ervaring en vakkennis is er geen klus die we niet kunnen klaren. Dit betreft alle klussen op het vlak van klein onderhoud, stukadoren, metselwerkzaamheden en elektra. Wij hechten veel waarde aan eerlijk vakmanschap.

 

Het in Hengelo gevestigde aannemersbedrijf, bouwbedrijf, klusbedrijf en klusjesman zal er voor zorgen dat de door u iedere gewenste klus, verbouwing of renovatie volledig naar wens wordt uitgevoerd. Onze grote kennis in dit vakgebied van het klussen zal voor u absoluut het gewenste resultaat opleveren.

Wij kunnen uw badkamer verbouwen, uw woning uitbouwen, een dakkapel plaatsen, of zelfs een totaal nieuwe keuken voor u plaatsen, er is geen klus die niet kunnen klaren. Of het nu aan of buiten uw woning is, geen klus is ons te gek.

Ook klussen die nodig zijn buiten uw woning staan bij ons op het programma. Als u plannen heeft om uw tuin eens grondig onder handen te laten nemen kunnen wij ook een passend plan voor u maken. Onder onze vakmensen hebben wij een team klaarstaan van kundige hoveniers die u helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van iedere vorm van tuinaanleg, sierbestrating, hekwerk en beplanting.

Als u tevens hulp nodig heeft bij het aanvragen van een bouwvergunning, ook daar kunnen we u bij helpen.